Home Tanzània Zanzibar

Zanzibar

written by Jere 01/09/2013

Zanzibar - Nunwi - 89
Zanzibar - Nunwi - 167
Zanzibar - Nunwi - 23

Zanzibar ens ha sorprès.  Viatjar sovint trenca els esquemes que tenim preconcebuts d’un país o d’una cultura. Ens va passar a Ecuador, i ens ha tornat a passar a Zanzibar.

Abans d’anar-hi imaginàvem les platges paradisíaques de sorra blanca i aigua turquesa, i això es troba a Zanzibar, però Zanzibar no és això. Per a bé o per a mal, això ja depèn de cadascú. A nosaltres ens ha sorprès agradablement veure que l’illa té vida, però segurament les parelles que hi arribin  de  lluna de mel esperant el paradís a la terra puguin quedar molt decepcionades.

Zanzibar és Àfrica. És més ric que el continent, però segueix sent molt pobre a ulls occidentals.  L’illa viu del turisme, de les espècies i del que li dóna el mar.

Zanzibar - 229
Zanzibar - 220
Zanzibar - 217
Zanzibar - 265
Zanzibar - 260
Zanzibar - 238
Zanzibar - 255
Al desembre el sol pica amb ganes. Tot i posar-nos crema, tots quatre ens hem acabat pelant com sargantanes. Ens aquesta època de l’any, les úniques platges on s’hi pot nedar són les del nord (Nungwi) o al sud (Kizimkazi). És important tenir-ho en compte, ja que si agafes hotel a les altres platges, l’únic que pots fer és remullar-te els peus amb aigua bullint mentre les senyores del poble recullen algues.

Llogar un 4×4 per recórrer l’illa és la millor idea que vam tenir en tot el viatge! La conducció per Zanzibar és molt segura, gairebé no hi ha cotxes (excepte a Stone Town) i la policia no s’aprofita dels conuctors estrangers. Si vols llogar vehicle, et fan un permís de conductor estranger (20$) i amb això pots anar per tot arreu.  Els controls de policia són molt habituals, però et demanen només el paperet i com a molt et dónen conversa preguntant per Messi.  Com que l’illa és petita, en un dia pots anar i tornar a qualsevol punt. 

Zanzibar - 278

A nivell d’anècdota,  Nungwi (punta nord de l’illa) és la platja més maca de l’illa i està colonitzada per grans resorts plens d’italians. Només d’italians gairebé, no ho hem vist enlloc més. N’hi ha tants i fa tant que hi van, que tots els tanzans parlen l’italià perfecte. Doncs aquesta zona és famosa pel turisme sexual entre dones italianes de mitjana edat i joves masais que treballen de “seguretat” a hotels i discoteques.  Fent un passeig és bastant evident, i a posteriori hem llegit que moltes agències ofereixen sense complexes aquests “serveis”.

Zanzibar - Nunwi - 18
Zanzibar - Nunwi - 13

GJE_4862
GJE_5023
GJE_5270
GJE_5422
GJE_5287

GJE_5129
GJE_4983
GJE_4982

Potser també t'agrada:

4 comments

xavier 01/09/2013 at 22:17

ara començeu a penjar fotos maques, els animalets no tenen massa “gancho”. Te bona pinta el atún. Anim i a seguir fent bones fotos, em sembla que el pais té moltes posibilitats, llastima de italians. Molts petons.

Reply
Merche & Víctor 01/10/2013 at 17:50

Ja només ens queda poc més d’un dia a l’illa de Zanzíbar i el que va començar sent el que semblava massa orientat als resort s’ha acabat convertint en una genial experiència. Els que vulguin conèixer Zanzíbar de veritat no és poden quedar exclusivament amb les seves platges o el que seria la primera linea de mar (infestada massivament per centenars de resorts construits i lamentablement en construcció. Agafar un cotxe o moures lliurement per l’interior per descobrir l’autèntica gent d’aquí, els seus mercats, els seus costums i també les platges no plagades de resorts sino de dones collint algues.

P.S.: És genial haver pogut passar 4 nits a la zona infestada de resorts pagant 80$ per tots els dies, però altrament donem per ben pagats els 100$ a un hotel amb piscina, accés directe al mar i espectacular posta de sol a Kizimkazi per acomiadar el periple Zanzibarià. Demà dofins, i cap a Stone Town a planificar ja la tornada al continent.

Reply
mamouch 01/11/2013 at 09:12

HOLA HOLA PARA UNA NO EXPERTA LAS FOTOS SON MAGNIFICAS MUCHO COLORIDO Y ESO QUE LAS HE VISTO MUY RAPIDO ANTES DE IR A BAILAR !!!!!!!!!!!!!!!!!DESPUES LA S MIRARE CON TRANQUILIDAD NO HACE FALTA QUE OS DIGAMOS DE APROVECHAR BASTA CON MIRAROS BISOUS

Reply
cheap Raiders jersey 05/26/2014 at 23:43

What Is cheap Lakers jersey

Reply

Leave a Comment