Home Tanzània Taranguire

Taranguire

written by Jere 01/09/2013

Taranguire és el parc amb més elefants de Tanzània després del Parc de Selous, al sud. Hi ha més de 5000 elefants en llibertat, i ens ho creiem! En unes 4 hores de safari en vam veure uns 300 fàcilment.

GJE_4435

GJE_4214

Ens va alegrar veure que n’hi ha tants, i també que tots conserven els seus ullals. I sobretot que hi ha moltissimes cries! Lluny de la sensació que ens vam endur amb els felins, sembla que els elefants aquí ténen la supervivència garantida.

GJE_4288
GJE_4284

Al mateix parc no hi ha gaires més animals. Hi ha algunes impales i altres “cabretes” de families diverses. També vam veure petits rosegadors, però lamentablement els lleons i rinoceronts estan extingits per la caça furtiva (això diu la guia).

Taranguire és famós també pels seus baobabs, que són diferents dels que t’imagines abans d’anar-hi (els típics arrosonits per sota), ja que els elefants arrenquen la crosta dels arbres i per la part inferior estan tots rosegats.

El paisatge és maco i (per les pluges) força verd. A més el parc és el més cuidat dels que hem estat i està prou aprop d’arusha (unes 2h). Vam trobar una parella de danesos que recorrien el parc amb el seu cotxe i ens van fer molta enveja! Apuntat per la propera: Guies i conductors, fora! Ja des de Zanzibar puc dir que això de pilotar nosaltres ens està agradant molt!

DSC_0784

Potser també t'agrada:

2 comments

Antoni i Núria 01/10/2013 at 12:02

Bé, ens alegrem que per ser l´últim post de la sabana el missatge sigui mínimament esperançador, encara que no sigui més que per als elefants. Per cert, la foto que més m’ha agradat “amb elefant” és la del Serengeti amb la sabana, el cel i al centre esquerra la silueta per darrera d’un elefant amb les orelles desplegades. La trobo d’un classicisme minimalista total. M’ha recordat el fotograma final d'”Hatari” o qualsevol pel·licula clàssica de l’Àfrica, apareixent per la dreta de la pantalla el “THE END”.

Ànim viatgers, a prendre el sol, descansar i carregar piles, que dilluns vinent les temperatures i “aventures” poden ser molt diferents.

Una abraçada.

Reply
mamouch 01/11/2013 at 09:31

jambo me encanta la ultima …que disciplinados mas que los alumnos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment