Home Singapur Singapur en un pim-pam

Singapur en un pim-pam

written by Gemma 03/29/2015

Singapore-21
De tornada de Filipines vam aturar-nos dos dies a Singapur. No teniem gaires expectatives de la ciutat, però com que el preu del vol era el mateix, aprofitàvem per a fer-hi un tomb.

Abans de tot, no cal dir que la ciutat no ens emociona ni la meitat que Hong Kong. En general, és més aviat “sosa”, però té algunes coses que valen la pena i que fan que passar-hi dos dies sigui interessant:

Little India: Segurament és el més aprop que hem estat de l’Índia, sense ser-hi. L’ambient dels carrers, l’intensa vida als temples hindús i els llocs de jalar van fer que repetissim visita els dos dies! Segurament és el lloc més xocant i interessant de la ciutat. Cal anar-hi, si es pot, diumenge a la tarda, quan la comunitat no treballa i omplen de vida els carrers. Fins i tot tallen la circulació de molts carrers.

Singapore-3
Singapore-4
Singapore-5
Singapore-6

Singapore-2

– Supertree Grove– Gardens by the Bay

En l’intent de fer de Singapur un lloc amb més vegetació, el govern va contruïr aquest parc fantàstic d’arbres gegants i dues cúpules enormes amb un jardí humit i un jardí de flors a l’interior. Encara que tot té un punt massa artificial, és un tret diferencial de la ciutat, i si hi ets val la pena veure-ho. Sobretot, el bosc de Supertrees a la nit és molt bonic!

Singapore-8

Singapore-14
Singapore-15
Singapore-13
Singapore-27
Singapore-26
Singapore-25

Marina Bay Sands
De nou, no justifica la visita a Singapur, però ja que hi ets fas un passeig per la planta baixa d’aquest hotel tan estravagant. També pots pujar a una de les “ales” on hi ha el Sands SkyPark Observation Deck i hi ha unes vistes que són força impressionants. El preu de l’entrada també ho és: 23$.
Ens vam quedar amb les ganes de dormir allà per poder gaudir dels preciosos jardins i de la piscina amb vistes a la ciutat a la que tenen accés només els hostes. La visita a l’hotel es pot fer abans d’anar als Gardens bu the bay, perquè és just al costat.

– Chinatown

Com que plovia, no vam poder gaudir gaire del barri, que té una vocació comercial molt bèstia i molt de color vermell per tot arreu. Segurament amb bon temps haguéssim gaudit més de la nostra visita, però està clar que val la pena anar-hi a remenar botigues de souvenirs i al temple i al mercat que hi ha.

– L’avinguda de les botigues

Orchard Road és Portal de l’Àngel de Singapur, sense ser peatonal i molt més interior. Quan la temperatura a l’exterior és insuportable, entrar a aquestes galeries i xafardejar una miqueta per les tendes s’agraeix!
Dades pràctiques
Vam estar les dues nits a l’hotel Bayview, al carrer Bencolen. No va ser gens barato (219€ amb esmorzar), però estava ben situat i Singapur, ja se sap, pica una mica.
Potser si hi tornéssim i no ens importés no descansar gaire, agafariem l’hotel a Little India, que és el barri més divertit!

Singapore-28

6 comments

Manuel Pijoan 05/04/2015 at 18:36

Hola amics (ens vam conéixer a la galeria fotogràfica El Visor); no us he dit rés fins ara sobre l’agéncia dels sogres del meu nebot a Bolívia perqué els meus cosins estaven fora; acabo de parlar amb ells i aqquest vespre em donaran el nom i l’adressa de l’agència, en principi.

I en tot cas, bon viatge a Perú i Bolívia,

Manuel Pijoan

Reply
Gemma 05/04/2015 at 19:51

Hola Manuel!
Perfect, moltes gracies!! 😀

Reply
Manuel Pijoan 05/04/2015 at 20:24

Hola Gemma,

Ara ja sé les coordenades de l’agéncia de La Paz, Bolívia:

VIAJES ESPACIAL, http://www.viajesespacial.com (crec);
i l’adressa, com acostuma a passar sota aquelles latituds, és bastant llarga:

Avda. Montenegri 1420 Zona San Miguel, Edificio Arcángel Piso 1 Oficina 104
i malgrat aixó, sembla que està a peu de carrer, com és lògic.

teleèfons: (591) 22791440 ó (591) 70638888 (suposo que 591 es Bolivia-La Paz!)

Una abraçada i bon viatge,

Manuel Pijoan

Reply
Manuel Pijoan 05/04/2015 at 20:28

Ah i per cert, molt maques les fotos dels vostres viatges; i felicitats per mostrar el matiex entusiasme a la propera Cerdanya que a la exòtica i magnífica illa de Palawan!!

Manuel

Reply
Manuel Pijoan 05/05/2015 at 12:38

Hola una altra vegada i perdoneu que us torni a molestar.

El meu nebot a l’agéncia de La Paz no sé com es diu de nom de pila, però el seu cognom es Borrell: fill de la meva cosina Claudine Pams i d’en Josep Ramon Borrell.

Manuel

Reply
Gemma 05/05/2015 at 12:48

Hola de nou Manuel!
Moltissimes gràcies per la informació 🙂 Ens ho apuntem tot 😀
Tu comenta tan com vulguis, eh, que a nosaltres ja ens agrada rebre feedback per aquí 🙂

Una abraçada! I que vagi molt bé la presentació de Les guies d’amfibis i rèptils!

Gemma

Reply

Leave a Comment