Home Nepal Namaste Kathmandu! Namaste Delhi!

Namaste Kathmandu! Namaste Delhi!

written by Gemma 07/14/2010

Doncs aqui stem, fent l’últim esmorzar a Kathmandu abans d’anar cap a l’aeroport. Al migdia volem cap a Delhi, on la teoria diu que ens vindran a recollir els de l’hotel ue hem contractat per internet a Delhi 🙂

Aquests 3 dies a Kathmandu ens han anat molt be per reposar una mica (només una mica, que ja ens coneiem…) i per acabar de visitar 4 cosetes. Ah, i per intentar calmar les panxes, que ja comencen a queixar-se després de tants dies de menjar de tot i a tot arreu.

El temple de Kali no va resultar ser ni molt menys tot lo sanguinari que haviem llegit. Ens va agradar moltissim, i no vam sortir amb l’estomac regirat com temiem. Alguns galls i alguna cabreta feien cua per l’escorxador, pero des de fora (els guiris – no hindús no hi poden entrar) no es veia el moment en si . Bàsicament entraven amb cap, i sortien sense. Bueno, explicat així sona una mica gore, pero allà no ens ho va semblar. Érem els únics guiris del temple, que queda bastant allunyat de Kathmandu, i això ens va molar també 🙂 Un temple molt autèntic que val la pena veure!

També van visitar Patan, que va superar les expectatives del que haviem llegit també. Amb molt menys transit que Kathmandu i carrers i carrerons plens d’artesans, vam dedicar-li 4 horetes ben distretes!

Ahir es va obrir la veda de compres a Kathmandú, 😀 i per molt que digui el Jere, ell és igual o pitjor que jo, jejejej

Doncs res més! En 5 minuts pleguem la paradeta i marxem cap a Delhi!! Tindreu notícies nostres des d’allà!

Petoneeeets!

Potser també t'agrada:

3 comments

ILi 07/14/2010 at 23:27

Disfrutar de lo poquito que os queda como si os quedaran meses!!!!

Nos vemos en breve! Un beso!

Reply
krmflq 07/15/2010 at 01:40

Namaste…

Que tiempos los de pekin express..

Reply
nicole vicente 07/15/2010 at 08:02

no quiero ni imaginar vuestras bolsas y maletas ……………pasarlo bien a bientot

Reply

Leave a Comment