Home Namibia 5. ELS LITTLE FIVE [10 BONES RAONS PER VISITAR NAMIBIA]

5. ELS LITTLE FIVE [10 BONES RAONS PER VISITAR NAMIBIA]

written by Gemma 04/14/2016

Camaleó

Els Little Five són els animalons “reis” del desert, l’equivalent en miniatura dels Big Five que es poden veure a Etosha, per exemple.
Per veure’ls, es pot agafar un tour guiat des de Swakopmund (a tots els allotjaments t’ho ofereixen i es pot contractar una tarda per l’endemà matí sense problemes). Nosaltres vam fer-lo amb en Tommy, que és el primer que va a començar a fer aquests tours, i ens ho vam passar super bé, però segurament els altres tours també estan bé.

El tour consisteix en anar pel desert al matí, ben d’hora, a buscar animalets petits: camaleons, serps, rèptils diversos…

Els little five són (deixo els noms en anglès): La Dancing White Lady Spider (Carparachne aureoflava), el Palmato gecko (pachydactylus-rangei), el Sandfish skink (Scincus scincus, known locally as the sand-diving lizard), el Namaqua chameleon (Chamaeleo namaquensis) i la Sidewinder snake (Bitis peringueyi).

Sargantaneta
Ous de la Sargantaneta
serp
Sargantaneta
Jere i Camaleó
Camaleó
Camaleó
Serp de camuflatge
Serp

El tour val la pena, surt a uns 40€ per cap i et recullen a l’allotjament ben d’hora i t’hi tornen a deixar sobre les dues del migdia. La ruta acaba a la part més alta de les dunes, que arriben al mar: un bonic mirador natural.

Dunes i Mar

A Swakopmund, la veritat, no hi vam trobar gaire cosa interessant a fer. Hi ha alguns esports d’aventura per practicar, però no ens venien molt de gust. Se li pot dedicar un dia a la ciutat: Arribes al vespre, dorms allà (allotjament normal! Les tendes de campanya acaben xopes de la calitja del mar) i l’endemà vas a veure els Little Five. Per la tarda tomb pel poble i 4 souvenirs. I a agafar forces per sortir ben d’hora l’endemà cap al Namib (Sesriem), i arribar amb temps per instal·lar-te al campament i veure la posta de sol des d’alguna duna 🙂

Potser també t'agrada:

2 comments

Fernando 04/15/2016 at 11:45

Un comentario para aportar ideas sobre qué hacer en Swakopmund: Merece la pena pasar dos noches allí sólo por poder participar en una excursión a Sandwich Harbour. Esta excursión no es aconsejable hacerla uno mismo, hay que contratarla en Swakopmund o en Walvis Bay (la ruta parte de aquí). Los conductores son expertos y sabrán cuando sube o baja la marea, teniendo en cuenta que la ruta es justo entre la orilla del mar y las dunas del Namib, que vienen a morir aquí. El regreso se hace remontando enormes dunas en los 4×4. El paisaje espectacular, único y la experiencia única, con parada entre la dunas y el mar para degustar un champán y unas ostras de increíble sabor a mar (los chofer lo llevan todo).

Reply
Gemma 04/15/2016 at 11:55

Pues eso tiene muy buena pinta! Gracias por la contribución Fernando 🙂

Reply

Leave a Comment