Home Namibia 4. ELS PREUS RAONABLES [10 BONES RAONS PER VISITAR NAMIBIA]

4. ELS PREUS RAONABLES [10 BONES RAONS PER VISITAR NAMIBIA]

written by Gemma 02/06/2016

Etosha-21

Comparat amb Tanzania i Kenia, els preus a Namibia són molt barats. Els preus dels aliments al supermercat són bastant europeus, però les entrades als parcs o activitats són molt assequibles i la relació qualitat – preu és sempre molt correcte.

Per exemple, l’entrada d’un dia a Etosha, el principal parc natural, és de 15€ les dues persones i el cotxe, i anar per lliure amb el teu propi cotxe és molt fàcil i habitual.

A l’Ngorongoro (Tanzania) per exemple, és obligatori entrar-hi amb un guia i el preu per persona és de 50$ i el cotxe entre 150 i 200$ depenent del pes. Tenint en compte que el preu és fins a la posta de sol (a Etosha pagues 24h sense pagar extra si dorms o no) la diferència de preu és abismal. Al Serengeti l’entrada és de 50$ també però el preu del vehicle és més barat (uns 50$).

Dins dels campaments els preus també són molt raonables.Quan estas perdut al mig d’Etosha i arribes a un camping, no tens altre opció que menjar allà, i tant els preus del supermercat com els dels àpats al restaurant són molt normals. Es podrien aprofitar de que no tens alternativa, però no ho fan i s’agraeix. Un sopar amb espelmetes al bufet lliure del Namutoni val entre 16 i 20€, i una hamburguesa en plat combinat per dinar val sobre uns 7€. Els preus del supermercat del camping són com els de la resta del país.

El menjar a Namibia no és barat, perquè a excepció de la carn, la majoria dels productes que tenen són importats. És tan sec que no poden produir molts dels aliments, però el preu és el mateix pel turista que pel que viu allà.

El lloguer del 4×4 és el més car del viatge (uns 100€ al dia), però dóna molta llibertat i estalvies en allotjament. Dorms a la tenda del sostre del cotxe i els campaments són barats: entre 10 i 20€ la nit per a dos persones amb cotxe. I també estalvies en els àpats, perquè els 4×4 vénen equipats amb nevera, taules, fogonet… i tot el que necessites!

Potser també t'agrada:

Leave a Comment