Home Myanmar Ja tenim visat!

Ja tenim visat!

written by Gemma 05/05/2009

Al final, tot i que el procés semblava poc seriós, tenim visat a través de l’ambaixada de Myanmar a Berlín 🙂 Trobareu tota la informació a la pàgina de la embaixada. S’han d’enviar per correu els papers que et demanen, dues fotos de carnet, els passaports i 25€ (per cap). I dins del sobre, s’ha de posar un altre sobre amb la teva adreça per la tornada dels documents i 10€ més pels segells que compren ells. 

Si voleu que us envïin ells els documents, o fer alguna consulta, responen rapidíssimament enviant un mail a info@botschaft-myanmar.de. A més, el Sr. Gastón respon en castellà.

Nosaltres vam enviar els papers en correu certificat i urgent (3 dies a Berlín) un dissabte els visats van tardar en arribar-nos a Barcelona 8 dies laborables. Molt més ràpid del que ens pensavem!

Ah, una advertència: A correus no digueu que envieu diners, perquè en principi no es pot fer, i depèn de com els piqui us poden dir que no us ho deixen enviar… La pasta es pot enviar també a través de transferència bancària 🙂

Potser també t'agrada:

Leave a Comment