Home Illa de Pasqua Marxem a Illa de Pasqua!

Marxem a Illa de Pasqua!

written by Gemma 10/22/2013

Let's go to Eastern Island

Gastem a partir de demà els dies que ens queden de vacances aquest any -12 en total- en un dels viatges més especials que hem fet i segurament que farem mai.

Illa de Pasqua és un tros de terra a 3.500 kms de la costa Xilena, i a 2.075 kms de qualsevol altre territori habitat. És el punt de la Terra més allunyat d’un altre, i això ha fet que la seva història sigui única i els seus misteris encara avui no s’hagin desvetllat.

Històries de superpoblació, guerres entre clans i sobreexplotació dels recursos són factors que s’anomenen alhora d’intentar esbrinar el perquè del principal misteri de l’illa: Els moais. No se sap del cert perquè els construïen, ni com ni perquè ho van deixar de fer.

La irrupció d’anglesos, holandesos i espanyols potser tampoc va ajudar a preservar aquests misteris. I més tard els caçadors d’esclaus peruans, que van deixar l’illa amb només 111 habitants, van fer que la majoria d’històries Rapa Nui es perdessin per sempre.

Aquest viatge, a priori, té combinació guanyadora: una illa + una bona història + monuments únics + paisatges espectaculars + nosaltres ♥♥ + 4×4 per trotar al nostre aire

Aprofitant aquest aïllament i que estarem fora poquets dies, intentarem desconnectar més que en la resta de viatges. Segurament escriurem poc al blog mentre estiguem allà, però a la tornada segur que ho expliquem tot!
No desconnectarem càmeres, això mai!

Fins d’aquí a uns dies! :*

Potser també t'agrada:

3 comments

xavi 10/23/2013 at 13:58

Que os ho passeu molt bé. Es una illa mágica i una experiencia inoblidable. Espero fotos “de categoria”. Les postes de sol, si teniu sort, son úniques. Records als moais, a les empanadillas y sobretot als pisco souers.

Reply
krmflq 10/25/2013 at 09:14

Sona més que bé!! Ens conformem amb les fotos a la tornada! Gaudiu del viatge i desconnecteu al màxim! Petons, guapos.

Reply
mamouch 10/27/2013 at 19:46

ahora que veo esta informacion debeis haber visto ya una parte de esa maravillas aprovechar mucho y tranquilos ya nos contareis a la vuelta …que os queda menos !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 bisous

Reply

Leave a Comment