Home Filipines Siquijor

Siquijor

written by Jere 12/09/2014

A l’illa de Siquijor hi vam passar només dos dies de camí a Bohol, però els vam gaudir molt, sobretot l’excursió en moto creuant l’illa pel mig i visitant l’arbre centenari amb peixets que mengen les pelletes mortes, les cascades, un centre de papallones i els manglars que arriben al mar.

Pel que fa a l’snorkel, venint d’Apo, cap dels santuaris (reserves de pesca) que hi ha a Siquijor valen la pena, però els paisatges són bonics, amb terrasses d’arròs i búfals per tot arreu. I al vespre els arbres estan plens de cuques de llum, que són precioses i des de Nicaragua que no n’havíem tornat a veure.

Ens vam quedar amb les ganes de banyar-nos a la piscina municipal de San Juan i de provar els eriçons de mar “estil filipí”, però un altre cop serà!

Mentre esperàvem el ferry a Bohol si que vam tenir temps d’anar barber, encara que el Jere no es va deixar fer un tall de cabell ” a lo filipí”, que hauria tingut la seva gràcia!

 

 

Potser també t'agrada:

1 comment

Merche y Víctor 12/13/2014 at 12:05

Nens!! Suposo que a hores d’ara ja debeu ser per Singapore, acabeu de gaudir d’aquest viatge i que tingueu molt bona tornada!! Ja tenim ganes de quedar per a que ens expliqueu en viu aquest nou viatge!!

Reply

Leave a Comment