Home Catalunya Fent el “guiri” per Barcelona: El Parc Güell de Gaudí

Fent el “guiri” per Barcelona: El Parc Güell de Gaudí

written by Gemma 11/26/2012

Visitar el Parc Güell és una opció BBB (bona bonica i “barata”) per passar qualsevol matí assolellat descobrint o redescobrint  Barcelona.

Agafes el metro allà on siguis fins a Vallcarca (L3) i segueixes les indicacions cap al Parc Güell. Aquest accés entra per la part del darrera del Parc, on hi ha un mirador més alt amb bones vistes i permet anar baixant cap a les zones més concorregudes. L’entrada al parc és gratuïta i hi ha moltes àrees de picnic, de manera que si fa bò és bona opció portar entrepà o carmanyola per menjar allà.

Barcelona postcard
Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 2

El parc es pot visitar en 20′ o bé estar-s’hi tot el matí passejant, observant la gent, descobrint racons i gaudint de les vistes des dels bancs que hi ha per tot arreu. Potser perquè era hivern i el volum de turistes no era exagerat, hi vam dedicar unes dues horetes.

Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 19
Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 8
Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 21
Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 9
Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 24
Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 17

Des de la porta principal, on hi ha el famós drac, és agradable baixar a peu pels carrerons creuant Gràcia fins a la Diagonal i des d’allà ja retirar (és el que vam fer nosaltres, jeje, agafant el metro) o bé seguir la ruta per veure més Gaudí, Passeig de Gràcia avall.

Barcelona - Gaudí - Parc Güell - 18

Potser també t'agrada:

Leave a Comment