Home Catalunya Excursió a l’avioneta estavellada del montseny

Excursió a l’avioneta estavellada del montseny

written by Gemma 02/20/2016

Avioneta estavellada al Montseny

L’any 2000 una avioneta que feia el trajecte Murcia – Perpinyà es va veure sorpresa per la boira a l’alçada del Montseny i es va estavellar contra la muntanya. El pilot, anglès de 71 anys, va morir en l’accident i la seva avioneta ha quedat encastada entre els arbres, prop d’un dels itineraris més concorreguts.

Per arribar-hi cal fer la ruta circular que surt des del restaurant de Santa Fe i que va a l’Empedrat, Turó i l’Esquei de Morou (ruta taronja). És interessant en el sentit que deixa el Pantà pel final, perquè així té menys desnivell. Quan hi ha el trencall de Riells (ruta groga), s’ha d’agafar i baixar uns 10 – 15 minuts fins a una masia abandonada. Un cop allà, cal seguir baixant cap a Riells uns 500 metres, i l’avioneta quedarà entre els arbres a la nostra esquerra.

En total l’excursió són gairebé 10 quilòmetres. El temps varia molt en funció de les pauses i del ritme de cadascú però el camí és ample i apte per a tothom.
Al centre d’informació del Parc no dónen informació de com arribar-hi, de manera que és interessant tenir les referències clares 😉

Powered by Wikiloc

Si és l’hivern o la tardor, el paisatge que trobem pel camí amb zones plenes de fulles al terra és molt bonic!

Avioneta estavellada al Montseny
Avioneta estavellada al Montseny
Avioneta estavellada al Montseny
Avioneta estavellada al Montseny
Avioneta estavellada al Montseny

Potser també t'agrada:

1 comment

Cristina González López 03/05/2017 at 14:17

De la.avioneta solo queda un trozo de ventana, solo eso

Reply

Leave a Comment