Home Catalunya El Zoo de Barcelona

El Zoo de Barcelona

written by Gemma 02/08/2012

Just abans de l’onada de fred, vam anar a passar un diumenge al Zoo de Barcelona. El preu de l’entrada (descompte amb carnet jove i altres) no és abusiu i ens feia gràcia anar a fer quatre fotografies als animalets.
Zoo - 13Zoo - 17Zoo - 47Zoo - 12Zoo - 9Zoo - 25Zoo - 5

La infraestructura del Zoo és exactament la mateixa que recordavem, quan de petits anàvem a veure el Floquet de neu o l’orca Ulises.  L’espai que ténen alguns animals per moure’s és bastant petit i deteriorat.  Tot i que ens encanten els animals i ens ho vam passar bé, vam sortir una mica desencantats.  Sobretot pels grans mamífers més “salvatges”: girafes, rinocerons, elefants i felins preciosos tancats en espais tristos i molts d’ells sense companys.
Zoo - 33Zoo - 35Zoo - 44Zoo - 43Zoo - 21

Els primats també ens van produïr una sensació extranya. A l’estiu vam veure els Orangutans de Borneo al seu hàbitat natural, i en veure’ls tancats entre vidres et planteges si val la pena que els tinguin allà. Si la tasca de divulgació i conservació que fan els Zoos s’han de prioritzar per damunt de la llibertat dels animals.  No ho sé! Potser de no ser aquí molts d’ells estarien morts, però val la pena la vida al Zoo? O en un Zoo amb les condicions del de Barcelona?

Totes les fotos que vam fer al Zoo

Potser també t'agrada:

1 comment

borninthenet.com 11/19/2012 at 18:47

M’encanta el vostre blog i sobretot les fotos, són una passada. Però aquest post ja no m’agrada tant, espero que no us molesti. Però penso que un animal privat de llibertat és una crueltat, i si visitem els zoos ho fomentem. Vosaltres, que esteu tant habituats a viajtar, segur que heu vist animals salvatges en el seu hábitat, i no hi ha res més maco que ser lliure (com Catalunya 😉 )

Reply

Leave a Comment