Home Catalunya Cap de setmana a Llançà

Cap de setmana a Llançà

written by Gemma 05/20/2014

Aquí va una proposta resumideta de finde de platja al Cap de Creus. Hi hem estat aquest cap de setmana i ens ha agradat molt!

Allotjament a Llançà, Yemaya, al casc antic: 45€/nit
Habitació de matrimoni molt ben decorada en una casa de pedra on es lloga una altra habitació. Hi ha espai comú amb nevera, tetera, cafetera i un bonic pati.

CostaBrava-2

CostaBrava-5

DIA 1: GR 92 de Llançà a Port de La Selva, passant per moltes platges i caletes, i per un far molt bonic. No cal arribar a Port de la Selva, nosaltres vam anar fins a una platja que hi ha a la dreta del far i que queda just davant del poble. A ritme tranquil, és una horeta anar i una horeta tornar des de la platja de Les Tonyines (Llançà).

CostaBrava-10

CostaBrava-16

CostaBrava-23

Port de la Selva

DIA 2: Relax a la platja del Borró petit. S’hi arriba des de Llançà, anant direcció Portbou per la carretera principal i sortint a la primera sortida a la dreta quan s’acaben les cases, al Cap Ras.

S’ha de caminar un quart d’hora fins a aquesta cala tranquil·la, arraserada del vent darrera del Cap i que mira cap a les vinyes verdes de l’interior, en comptes de mirar cap al mar.

Vinyes verdes vora el mar

Cap Ras

Àpats:
Al mateix allotjament ens van recomanar dos llocs per sopar força bons i a bon preu: El Floc (22€/ 2persones) i El Fenoll Marí (36€/ 2persones. Ténen menús de 14, 16, 18 i 20€)

Els dos dinars els vam fer de tupper / entrepà a la platja.

Apa, si us animeu a anar cap allà ja ens explicareu!!

Potser també t'agrada:

Leave a Comment