Home Catalunya CAN Centre d’Apropament a la Natura

CAN Centre d’Apropament a la Natura

written by Gemma 11/18/2012

El Centre d’Apropament a la Natura, al costat de Navàs és un lloc on es poden conèixer d’aprop alguns animals. Està pensat sobretot per nens petits, però hi ha adults (nosaltres, jeje) que en gaudeixen gairebé més que els nens!

La visita guiada comença a les 11h i dura unes dues hores, durant les quals es poden tocar i alimentar animals diversos. L’experiència, que és entretinguda pels visitants, no tenim clar si ho és tant pels animals… El dia que hi vam anar almenys, hi havia molts grups de visita i tot i que la gent no s’acumula al mateix lloc, és un “tute” important sobretot pels animals no domèstics.

Animals - 48
Animals - 2
Animals - 47
Animals - 17
Animals - 31
Animals - 51
Animals - 12
Animals - 43
Animals - 39
Animals - 21
Animals - 56
Animals - 27
Animals - 6

Potser també t'agrada:

4 comments

Ferran 11/20/2012 at 19:24

Hola!!
M’encata la vostre web i desde fa temps us segueixo i m’encanten els vostres viatges i sortides. Aquesta en concret, m’ha sorprès gratament, ja que voldria arribar a fer-ho, però em falta una mica d’informació. He estat mirant la web que heu posat, tot i que m’agradaria saber si cal anar amb nens (o si es pot anar només adults..), quin “pack”vau reservar i tot plegat. Em podrieu donar més informació?

Moltes gràcies per endavant!

Salutacions i seguiu així!! 🙂

Reply
Gemma 11/30/2012 at 09:59

Hola Ferran!
Moltes gràcies pel teu missatge 😀 😀 😀
Nosaltres vam agafar una visita normal, duren unes 2-3 hores i fas una ruta amb més gent (es fan grups) per tots els animals.
La veritat és que nosaltres haviem d’anar només adults, però al final ens vam endur un nen per “dissimular” 😛 No, en sèrio, casi tothom va amb nens però pots anar també sense. Hi ha animals que són més divertits pels nens (donar de menjar als porcs per exemple) però no hi ha res que sigui només per a ells. I el toca-toca mola molt 😀

Si tens més dubtes ja ens diràs!

Salut!

Reply
Diari de la Bona Vida 11/30/2012 at 00:38

Hola nois!
Una entrada molt xula i unes fotos fantàstiques. Ens ha encantat, així com el vostre blog. Anem saltant de destinació a destinació, xafardejant tot el contingut i les imatges. És fantàstic.
Salut i bons viatges!!!

Manel & Cristina

Reply
Gemma 11/30/2012 at 10:09

Manel i Cristina, mil gràcies pel comentari! Ens fa molta il·lusió que ens llegiu i que gaudiu amb les fotos 😀

Una abraçada!

Reply

Leave a Comment