Home Catalunya Calçotada ❤ Almax

Calçotada ❤ Almax

written by Gemma 02/10/2013

Calçotada - 7

Avui hem anat de calçotada a prop de Barcelona. Ens venien de gust calçots des de fa molts dies i ja no hem pogut més! Nosaltres i mig Baix Llobregat més hem anat a La Masia de Can Portell. Sort que vam reservar al primer torn, perquè després ja no s’hi cabia! El restaurant està a Collserola i és bastant gran. La web, ni cas…sembla molt “pijo” però més aviat és que ho van decorar molt bé el dia de les fotos. Té vistes a Montserrat i a tota la comarca i la veritat és que hi hem menjat molt bé.

Calçotada - 29

Calçotada - 6

Calçotada - 4

calsotada

Com marca la tradició, ens hem embrutat tots els dits. Ben bruts! Els calçots i la salsa estaven boníssims! Ens hem menjat 3 teules enormes i un almax. I a seguir que no ha estat res! La carn a la brasa, sorprenentment bona també. Que dius, és carn a la brasa… Doncs el xai, les botifarres i les seques tenien molt de gust.

Calçotada - 18
Calçotada - 19
Calçotada - 32
Calçotada - 30

Nosaltres hem menjat el menú de calçotada de tota la vida: calçots barra lliure + carn a la brasa + crema catalana + pa + vi + postres = 36,95 €
Hi ha un altre menú de calçots limitats + buti (+ tota la resta, vi, postre…) per 27,45 €
Barato, barato no ho és… És bò, però pica una mica. Ens han donat un 25% de descompte per si hi tornem (no sé si el meu estómac ho aguantarà). Si algú hi vol anar, que ens ho digui!

Calçotada - 35

Hem menjat molt bé, però la digestió està sent llarga! Seguim intentant païr! (sort que no hem menjat allioli…)
Calçotada - 20
Queda pendent una calçotada “casera” aquesta temporada. A veure si ens hi posem!

Potser també t'agrada:

1 comment

xavier 02/11/2013 at 09:54

T, han quedat molt bé les fotos, igual te les compra algún llibre de cuina.

Reply

Leave a Comment